wyraź opinię

Wybierz rok:
  • 10 lat sieci franczyzowej eurobanku - 217 placówek partnerskich

21.03.17

eurobank to jeden z pierwszych banków w Polsce, który zaczął budować nowoczesną sieć franczyzową już w 2007 r. Po pierwszym roku funkcjonowania liczyła ona prawie 50 placówek partnerskich. Obecnie 217 z prawie 500 oddziałów eurobanku to placówki franczyzowe. Jedna z nich została wygrana w konkursie „Wygraj eurobank!”. W tym roku bank obchodzi jubileusz 10-lecia sieci franczyzowej.

• eurobank ponownie wśród liderów rankingu „Instytucja Roku 2016”

09.03.17

W rankingu „Instytucja Roku 2016”, opracowanym przez ekspertów portalu MojeBankowanie.pl, eurobank drugi rok z rzędu został jednym z trzech banków zapewniających najwyższą jakość obsługi w zdalnych kanałach kontaktu – za pomocą infolinii, strony internetowej oraz drogą elektroniczną. Bank awansował również do grona liderów drugiej kategorii rankingu – „Jakość obsługi w placówce”.

• Płać kartą eurobanku nie tylko na wakacjach i zyskuj

17.02.17

Klienci Travelplanet.pl mogą skorzystać z promocji w eurobanku i zyskać w ciągu roku łącznie nawet 970 zł za korzystanie z karty płatniczej i konta osobistego. Promocja trwa do 30 września br.

• eurobank rozpoczął kampanię telewizyjną „Jeszcze tańsza Wypożyczka”

31.01.17

30 stycznia 2017 roku do emisji trafił nowy spot telewizyjny eurobanku, w którym Piotr Adamczyk przedstawia nową odsłonę pożyczki gotówkowej „Wypożyczka” - w ramach promocji roczna opłata za wypożyczenie 10 000 zł na 60 rat jest niższa aż o połowę od standardowej oferty „Wypożyczki”.

• Zmiany w Zarządzie Euro Banku S.A.

05.01.17

Mariusz Kaczmarek 2 stycznia br. objął stanowisko Wiceprezesa Zarządu Euro Banku S.A